Huisartsenpraktijk Arsenaal

Welkom bij huisartsenpraktijk Arsenaal

Huisartsenpraktijk Arsenaal is gelegen tegenover de Arsenaalsite te Gentbrugge. Het Arsenaal is een oude spoorwegsite die herontwikkeld wordt tot een vernieuwend en aantrekkelijk stadsdeel in Gentbrugge.

calendar_todayOnline afspraak maken
Huisartsenpraktijk Arsenaal

Nieuw!

Uw vertrouwde praktijk heeft een nieuwe naam: Huisartsenpraktijk Arsenaal. Sinds januari beschikken we over een tweede praktijkruimte op het eerste verdiep (enkel bereikbaar per trap). Sinds dan kunt u ook terecht bij onze diabeteseducator. Vanaf 29 april 2024 zal Dr. Arnaud Bourda ons team versterken als tweede huisarts.
Lees meerarrow_forward_ios

Ons Team

Een afspraak maken

Wij werken uitsluitend op afspraak. U kunt eenvoudig een afspraak maken via ons online afsprakensysteem of door te bellen naar 09 230 64 92. Indien u telefonisch contact op neemt, is het mogelijk dat u doorverbonden wordt met ons telesecretariaat. Tijdens drukke periodes kan de wachttijd aan de telefoon toenemen, we vragen u om enkele minuten geduld te hebben.

Huisartsenwachtpost

Voor dringende medische zorgen buiten onze spreekuren kunt u terecht in de huisartsenwachtpost Gent. De wachtpost is bereikbaar op weekdagen vanaf 19u en tijdens het weekend en op feestdagen. U neemt best telefonisch contact op via het nummer 1733. Meer informatie kunt u vinden op de website huisartsenwachtposten.be.